Ismail Kasumi

As andej, as këndej

As andej, as këndej

Kjo shfaqje pasqyron realitetin e ditëve tona, ku shumë persona për shkaqe sociale marrin rrugën e migrimit për një jetë më të mirë, për të filluar jetën nga fillimi. Kjo është edhe qëllimii i Ilirit që në rrugën e tij drejt Amerikës takohet me Bekimin i cili për dallim nga Iliri pas 18 vitesh në migrim vendos të kthehet në Maqedoni po për ta filluar jetën nga fillimi pas problemeve familjare në Amerikë. Ballafaqimi i Ilirit me Bekimin jo vetëm që sjell situata komike por edhe tensione dhe dramatike.

Author: Bojan Trifunovski, Simeon Moni Damevski, Lupco Todorovski

Directed by: Kastriot Abdyli

Actors: Ismail Kasumi, Musa Isufi, Taulant Destani, Faton Ibrahimi
Dramatization: Ilir Ajdini
Music: Baba Bend, Funda Ali
Scenography: Ardian Kadriu
Organizer: Jakupi Jakup
Ispicient: Driton Ramadani

Photo Credit: Avni Selmani

Related Posts

TREGIMI ZOOLOGJIK

Autor: Edward AlbeeRegjia: Musa IsufiLuajnë: Sefedin Shabani dhe Ismail KasumiSH.K.E. “Antiteza” Kumanovë, I.N.Q.K “Trajko Prokopiev” Kumanovë.

Read More »

A MAN WITH TWO WOMEN

Autor: Ray CooneyRegjia: Afeida Boriçi MemetiLuajnë: Egzona Salihu, Sara Bajrami, Ismail Kasumi, Musa Isufi, Mendim Murtezi, Faton Ibrahimi & Mirsad AbaziMuzika: Baba Bend & Asllan

Read More »

Contract

Teatri i KumanovesAutor: Slavomir MrozhekRegjia: Mendim MurteziLuajnë: Sefedin Shabani & Ismail KasumiMuzika: Baba BendNdriçues: Zvonimir MicevskiSkenograf: Jovica Nikolovski

Read More »

Related Posts

TREGIMI ZOOLOGJIK

Autor: Edward AlbeeRegjia: Musa IsufiLuajnë: Sefedin Shabani dhe Ismail KasumiSH.K.E. “Antiteza” Kumanovë, I.N.Q.K “Trajko Prokopiev” Kumanovë.

Read More »

A MAN WITH TWO WOMEN

Autor: Ray CooneyRegjia: Afeida Boriçi MemetiLuajnë: Egzona Salihu, Sara Bajrami, Ismail Kasumi, Musa Isufi, Mendim Murtezi, Faton Ibrahimi & Mirsad AbaziMuzika: Baba Bend & Asllan

Read More »

Contract

Teatri i KumanovesAutor: Slavomir MrozhekRegjia: Mendim MurteziLuajnë: Sefedin Shabani & Ismail KasumiMuzika: Baba BendNdriçues: Zvonimir MicevskiSkenograf: Jovica Nikolovski

Read More »